Flyttstäd

Att flytta kan ju vara både fantastiskt kul men samtidigt väldigt krävande. Det ska rensas, kastas, packas, flyttas, bäras och plockas upp. Samtidigt som allt detta måste även ett flyttstäd utföras i den gamla bostaden. Det kan kännas som att tiden inte räcker till helt enkelt. Släpp den mindre roliga biten och fokusera på de som faktiskt är kul med att flytta. Din nya bostad.

Vi på Säävs hushållsnära tjänster tar hand ditt flyttstäd så att du kan lägga energi på annat. Tack vare RUT-avdraget så får du det till ett riktigt bra pris.

Våra priser(efter RUT-avdrag)

Vi har ett lägsta grundpris på 2000kr. Material/inställelsekostnaden på 250kr inkl moms inom Motala tätort är medräknad i det priset. (material/inställelsekostnad omfattas inte av RUT-avdraget)

Vi debiterar 35kr per kvm boyta. Det tillkommer tillägg för ytor som inte räknas som bostadsyta(tex förråd, garage, pooler ,inglasade uterum/balkonger mm) Där lämnas en offert efter att vi fått den information vi behöver. Fönsterputs ingår alltid i våra flyttstäd. Då och då men väldigt sällan stöter vi på bostäder som inte kan räknas som normalt smutsiga. Då debiterar vi en extra avgift. (detta meddelas kunden om innan påbörjat städ)

Avtal och villkor

Processen börjar med ett intresse från kunden. Sedan har vi en personlig kontakt där städdatum bestäms. Vi hör alltid av oss innan städdatum och stämmer av överlämnande av nycklar.

Vi lämnar alltid en garanti som innebär att vi åtgärdar de eventuella bristerna fortast möjligt. För att garantin ska gälla så ska en städbesiktning ske inom fem arbetsdagar från utfört städ. Våra priser gäller med RUT-avdrag och skulle det vara så att kunden av någon anledning inte blir beviljad RUT-avdraget så kommer denne att faktureras resterande belopp .

Avbokning kan göras utan kostnad fram till senast en vecka innan städ ska utföras. Vid senare avbokning tar vi ut en avboknings avgift på 2000kr inkl moms

Vi tar ut samma avgift om bostaden inte är redo för städ på utsatt datum senast 07.00

Det är kundens ansvar att se till att frysen är avfrostad. ( och avstängd med dörren öppen, för att förhindra lukt som är svår att få bort )